Ekstra Bladet Bingo

Ekstra Bladet har nu i omkring 2 år annonceret for bingosiden EkstraBingo.dk hvilket har gjort bingosiden til den mest populære spilleside hos Ekstra Bladets læsere og har derfor også fået synonymet Ekstra Bladet Bingo.

Hos EkstraBingo.dk kan man spille alle mulige former for bingo – både gratis og for penge. Der er altid flere hundrede spillere online og der er skyhøje gevinster, så vi mener helt klart at siden er et besøg værd.

Hvis du ikke er bekendt med bingo på internettet, så er det principelt det traditionelle bingospil, der bare er blevet omsat til den digitale tidsalder. Du begynder med at oprette en spillerkonto. Når du gør det får du automatisk 50 kr. som du kan starte med at spille for.

Ekstra Bladet Bingo har seks forskellige bingorum, som varierer i pris og spilform, så der er rig mulighed for at finde et bingospil som du synes er sjovt.

Spil gratis bingo hos BingoSjov.dkSpil gratis bingo på BingoSlottet.dkSpil på MariaCasino.dkSpil på SpilleHallen.dkEkstraBingo.dk er lukket. Spil hos BingoSjov.dkSpil gratis bingo på BalletBingo.dkSpil på SpilNu.dk

Hjem